Kasata ne kushte shtepie










Embelsire"milka" nga Mile breznica

Torte milka. Me nje enë shtojm -6 te kuqët e ves, -100gr 

sheqerë,-2lugë të gjellës Miell,-100gr lejthia,-2 lugë të kafes 

aditiv(pecivë) i Perzien me dore ,pastaj ne Një enë tjeter i tundim -6 

te bardhat e ves me Pak kripë me mikser derisa te behet shkum e 

fortë dhe e perziejm gradualisht me dore me masen e meparshme, e 

hedhim ne Një tepsi te lyer me vaj dhe e pjekim ne furrë me 

Temperatur 170'C per 20-30min,,,pastaj marrim Një qokollat e 

vendosim ne Një enë me uje te ngrohet ashtu me leter per me u 

shkrier ( Vetem sa te zbutet), Një Krem per Torte(hopla) e rrahë 

me mikser pastaj e jek qokollaten nga qesja dhe e Persien ngadal 

dhe ja qet Tortes permbi( Tortja duhet te je te ftohet) pastaj e Shin 

ne frigortifer Torten, i Merr dy Krema per Torte (hopla )i rreh me 

mikser ja qet edhe dy paqeta te vogla per forcim te shllagut 

-2vanille dhe i perzien pasi je Jet Forcu Tortja ja hedh masen Mbi 

dhe e Dekoron me thermia te cokollates.