Kasata ne kushte shtepie
Embelsire"milka" nga Mile breznica
Torte milka. Me nje enë shtojm -6 te kuqët e ves, -100gr
sheqerë,-2lugë të gjellës Miell,-100gr lejthia,-2 lugë të kafes
aditiv(pecivë) i Perzien me dore ,pastaj ne Një enë tjeter i tundim -6
te bardhat e ves me Pak kripë me mikser derisa te behet shkum e
fortë dhe e perziejm gradualisht me dore me masen e meparshme, e
hedhim ne Një tepsi te lyer me vaj dhe e pjekim ne furrë me
Temperatur 170'C per 20-30min,,,pastaj marrim Një qokollat e
vendosim ne Një enë me uje te ngrohet ashtu me leter per me u
shkrier ( Vetem sa te zbutet), Një Krem per Torte(hopla) e rrahë
me mikser pastaj e jek qokollaten nga qesja dhe e Persien ngadal
dhe ja qet Tortes permbi( Tortja duhet te je te ftohet) pastaj e Shin
ne frigortifer Torten, i Merr dy Krema per Torte (hopla )i rreh me
mikser ja qet edhe dy paqeta te vogla per forcim te shllagut
-2vanille dhe i perzien pasi je Jet Forcu Tortja ja hedh masen Mbi
dhe e Dekoron me thermia te cokollates.